Advokatbyrå Jönköping logotyp

ADVOKATFIRMAN LEGES FAMILJEJURISTER ÅTAR SIG UPPDRAG INOM FAMILJERÄTT I GÄVLE

Advokatfirman Lege är en allmänpraktiserande advokatbyrå med familjejurister med särskild inriktning och erfarenhet av familjerätt.

Rättsfrågor som rör familjen hör till familjerätten. De flesta kommer i kontakt med den här delen av lagboken någon gång under livet. Det är ett av de viktigaste och mest komplicerade rättsområdena. Att reda ut juridiska spörsmål med de allra närmaste är inte alltid lätt. Det känns konstigt för många att skriva juridiska avtal inom familjen. Naturligtvis är det otroligt svårt när kärlek förvandlas till tvistemål. Allra tyngst är det när en anhörig går bort och en bouppteckning av dödsboet måste sammanställas. Kontakta våra familjejurister i Gävle för en kostnadsfri familjerättslig rådgivning.

Familjerätt har stor inverkan på hur det framtida vardagslivet och ekonomin formas. En rutinerad familjejurist tar tag i de svåra frågorna på ett inkännande men sakligt sätt. Tvister behöver i många fall aldrig gå till domstol när en skicklig representant sköter samtalen mellan parterna. Ett utanförperspektiv är guld värt, speciellt när en kunnig advokat sätter sin prägel på det hela.

Är du i en skilsmässa där du och din partner skils som vänner är det mest effektivt ifall ni båda kommer in till kontoret för att reda ut bodelning, vård av barn och andra delar av separationen.

En familjejurist hos Advokatfirman Lege i Gävle bistår dig med fri familjerättslig rådgivning


Vid en anhörigs bortgång avlastar vi dig med det praktiska, bland annat administrationen rörande bouppteckningar. Vi sköter pappersarbetet snabbt och effektivt. Det viktigaste du ska tänka på när det kommer till val av familjejurist är erfarenhet. Det är väldigt viktigt att ditt ombud har flera års erfarenhet inom komplicerade rättsfall som hör familjerätten till.

Tyvärr får privatpersoner viktig information om sina juridiska rättigheter och skyldigheter först när det är för sent. En advokat kan enkelt författa ihop avtal och har koll på vilka regler som gäller kring samboavtal, äktenskapsförord och andra juridiska dokument. Vi erbjuder alla som bor i Gävle en fri inledande rådgivning.

KONTAKTA DIN FAMILJEJURIST VIA FORMULÄRET

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Vi är även verksamma i Linköping